Retourneren

Retourservice

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent over uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u uw order, binnen veertien dagen na ontvangst, retourneren.

Het product moet in de originele staat zijn: oftewel het product mag niet beschadigd of gedragen zijn, uiteraard mag het product wel gepast zijn. Het eventuele etiket moet bij een retourzending bij het artikel in de originele verpakking aanwezig zijn. Een product kan alleen geretourneerd worden mits in de originele verpakking.

Retourprocedure

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dient u de volgende procedure te volgen:

Het artikel dient retour gestuurd te worden onder vermelding van uw voor- en/of achternaam, adres, telefoonnummer, het eventuele order nummer van uw bestelling en de datum van uw bestelling. Tevens dient u uw bankrekeningnummer en tenaamstelling op te geven waarop u uw geld wilt laten terugbetalen. Het product dient compleet, in originele staat en beschermd ingepakt aangeleverd te worden.

Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

Juwelier Punte
Rijnstraat 33
6811 EW Arnhem
Op het moment dat uw zending is geaccepteerd krijgt u binnen 30 dagen uw geld terugbetaald.

Garantie

Van alle merken die wij op onze website aanbieden zijn wij officieel dealer. Als u een product uit onze webshop aanschaft krijgt u dus ook de volledige garantie die u mag verwachten.