Gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Danielle

  Kom al vele jaren bij Punte. Al mijn sieraden komen er vandaan, alle cadeautjes worden er gekocht. Word altijd meteen en kundig geholpen. Er wordt met je meegedacht en iedereen is super vriendelijk! Ik ben en blijf een tevreden klant! Ik raad iedereen die iets moois en bijzonders zoekt hierheen te gaan.

 2. Ilona Hollebrandse

  Deze week kreeg ik een heugelijke mail dat ik prijswinnaar was van een actie van Televizier. En deze prijs een zelfontworpen prachtige gouden ring. Ik kon het gewoon niet geloven. Vrijdag jl. ben ik bij jullie mijn prijs in ontvangst komen nemen. Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor deze geweldige prijs. Ik ben er heel erg blij mee.

  Lieve groetjes van Ilona Hollebrandse

 3. Mariska

  Wat een geweldige service hebben jullie!! Ik ben zeer tevreden over jullie onwijs snelle respons op mails, telefoontjes (HULP)!!! Dat zie je niet vaak bij bedrijven. Daarvoor mijn bewondering. En mijn dank. Groet EN ZEKER TOT ZIENS!!

 4. Yvonne Radstok

  Wat een geweldige service. Kwam voor een horlogebandje. Dat was niet voorradig, maar van mijn oude bandje werd het ringetje(van leer) om het bandje zonder vragen vervangen. Ik was zeer blij verrast.
  Top en nogmaals bedankt.

 5. juwelierpunte

  Heel graag gedaan en tot een volgende keer.